TS Logo

     True Sound Store este un important distribuitor si retailer de echipamente audio Hi-Fi si High End din Romania, fiind importator exclusiv pentru marcile Bowers & Wilkins, Rotel, Classe Audio, ION Audio, Lenco, Soundmaster, Eltax, Sommer Cable.

 

    Oferim o gama larga de incinte acustice, amplificatoare stereo si multicanal, receivere, casti audio, docking station, boxe wireless, sisteme home cinema, boxe audio incastrabile (custom installation) si de exterior, precum si toata gama de accesorii, cabluri, conectica necesare pentru o instalare si o functionare impecabila.

 
 
    Boxe audio, amplificatoare, pre-amplificatoare, CD-playere, radio tunere, dacuri, sisteme surround, sau sisteme airplay HI-FI si High End. Suntem mandrii ca facem parte din prestigioasa familie Bowers & Wilkins, Rotel si Classe Audio.   
 
 

    Cu o activitate de 15 ani in domeniile audio HI-FI si audio High End, am acumulat experienta, suntem seriosi si amabili, ne ghidam dupa principii preluate din " familie " cum ar fi “Cea mai buna boxa nu este cea care ofera mai mult, ci aceea care pierde cat mai putin…” sau “produse de inalta calitate cu un raport cost -performanta excelent ”, gasim impreuna solutia optima pentru sunet, optimizare, matching perfect si flexibilitate in costuri. 
 
 
      True Sound Store va ofera posibilitatea sa testati produsele si sa beneficiati de sfaturile unor consultanti specializati care va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere si va vor indruma in procesul de instalare si configurare a echipamentelor  achizitionate.
 
showroom-5-1
 
 
Va asteptam in showroom sa va convingeți. Programări la 0730.126.747

Vizitati Showroom 1
TRUE SOUND SRL
Str. Carol Davila nr. 34, parter, Sector 5, Bucuresti
Cod unic de inregistrare : RO33879268
Nr. Reg. Comertului: J40 /14208 /2014
Cont IBAN (RON): RO02BTRLRONCRT0280275301
Banca Transilvania / UNIRII
Telefon: 0730.126.747 / 0727.345.872