Compania care administreaza site-ul http://true-sound.ro, denumit in continuare true-sound.ro, este S.C. TRUE SOUND S.R.L., numita in continuare S.C. TRUE SOUND S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14208/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO33879268.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. TRUE SOUND S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Dreptul de autor:

Intregul continut al site-ului true-sound.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea S.C. TRUE SOUND S.R.L. si ale furnizorilor sai fiind aparat de Legea dreptului de autor, de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. TRUE SOUND S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la informatiile de pe true-sound.ro:

S.C. TRUE SOUND S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul true-sound.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. TRUE SOUND S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii:

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil S.C. TRUE SOUND S.R.L nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. TRUE SOUND S.R.L., nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. TRUE SOUND S.R.L., si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, S.C. TRUE SOUND S.R.L.,. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul true-sound.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei companii producatoare.

S.C. TRUE SOUND S.R.L.,. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. TRUE SOUND S.R.L., oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. TRUE SOUND S.R.L., de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C. TRUE SOUND S.R.L.,, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Limitarea raspunderii pentru preturi:

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

Limitarea raspunderii pentru livrare:

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C. TRUE SOUND S.R.L isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat de aceasta suma, in cuantum de 20 RON (TVA inclus). Si in cazul comenzilor livrate in provincie, pe langa tariful perceput de S.C. TRUE SOUND S.R.L. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

S.C. TRUE SOUND S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. TRUE SOUND S.R.L care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

In cazul livrarilor pe raza municipiului Bucuresti, livrarea se face si prin personalul propriu al S.C. TRUE SOUND S.R.L. Sunteti deci rugati sa efectuati verificarea si proba la primirea produselor in prezenta reprezentantului S.C. TRUE SOUND S.R.L. In cazul in care livrarea se face prin personalul propriu al S.C. TRUE SOUND S.R.L, ulterior, aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile.

Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Limitarea raspunderii pentru plata:

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. TRUE SOUND S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. TRUE SOUND S.R.L. la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea bancii a intrarii banilor in contul sau prin fax, la numarul 021.313.34.20. . Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, S.C. TRUE SOUND S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Nu fac obiectul garantiei: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, cabluri.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser:

Site-ul true-sound.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. TRUE SOUND S.R.L., nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. TRUE SOUND S.R.L., nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului true-sound.ro

S.C. TRUE SOUND S.R.L.,nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul true-sound.ro Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Nota de informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal:

TRUE SOUND SRL este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare ____________

Dreptul de returnare a produselor:

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. TRUE SOUND S.R.L., ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile pentru comenzile online, sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau prin posta la adresa: Str. Carl Davila nr. 34, parter, of.2, Sector 5, Bucuresti.

Litigii si dispozitii finale:

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe true-sound.rosau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.