1. Cash sau card in magazinul noastru.

Ai posibilitatea sa achiti numerar sau cu cardul daca doresti sa ridici comanda din magazinele noastre. Pentru persoanele juridice, limita maxima de plata numerar este 5.000 LEI/zi.

2. Ramburs (cash la curier).

Comanda poate fi achitata cash la livrare. Chitanta este eliberata de firma de curierat, respectiv Fan Courier. Pentru persoanele juridice, limita maxima de plata numerar este 5.000 LEI/zi.

3. Transfer bancar cu OP, depunere in cont.

In momentul inregistrarii comenzii poti opta sa achiti prin transfer bancar cu OP. Plata se va efectua in baza facturii proforme emisa de S.C. TRUE SOUND S.R.L., dupa confirmarea stocului.
Factura proforma este valabila 15 zile de la emitere, iar produsele sunt livrate dupa ce suma platita apare in contul S.C. TRUE SOUND S.R.L. Recomandam sa mentionezi pe ordinul de plata numarul facturii proforme pentru a putea identifica cat mai rapid plata.
In cazul in care nu ai un cont bancar poti opta pentru depunerea direct in contul S.C. TRUE SOUND S.R.L. Recomandam sa faceti depunerea la o sucursala Banca Transilvania, pentru a evita plata unor comisioane. Cont IBAN: RO02BTRLRONCRT0280275301
Daca doriti ridicarea din showroom a comenzilor achitate cu OP sau depunere in cont va rugam sa prezentati un act de identitate (persoane fizica) sau o imputernicire (persoana juridica).

4. Plata online, cu card bancar.

Puteti plati cu cardul atat in magazinul noastru, cat si online pe site.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!