O parte din aceasta experienta audio unica a fost obtinuta prin amplasarea inovativa a difuzoarelor care sunt pozitionate in unghi de 15 grade (paralel cu forma urechii), astfel incat ascultatorul aude un sunet care seamana mai degraba cu cel oferit de o pereche de boxe stereo high-end (prin imagine, claritate, scena si profunzime), decat cu cel intalnit la o pereche de casti.

Banda de sustinere ofera rigiditate, dar in acelasi timp este decuplata intr-un mod unic de earcup-uri, izolandu-le de orice vibratii si distorsiuni sonore nedorite, oferind in acelasi timp un confort deosebit. Este abordarea utilizata la utima generatie de boxe Bowers & Wilkins Diamond (D3), aplicata cu succes la acest model de casti.

Pentru realizarea castilor P9 Signature au fost utilizate cele mai bune materiale existente pentru fiecare componenta, totul fiind personalizat. Fiecare element a fost proiectat de la zero de catre inginerii Bowers & Wilkins pentru a forma impreuna o adevara sinergie si o experienta audio uluitoare.

Castile Bowers & Wilkine P9 Signature sunt realizate din piele italiana Saffiano, folosind o tehnica unica de stantare care confera materialului un finisaj distinctiv de tip hasurare, durabilitate si intretinere usoara. Ear-pad-urile sunt executate din spuma cu memorie, ceea ce ajuta la izolarea zgomotului din exterior si permite o etansare acustica perfecta pe forma capului, pentru o experienta de ascultare extrem de confortabila.

Cadrul de aluminiu al castilor P9 Signature fost conceput special pentru cei aflati in miscare, datorita sistemului sau unic de pliere, care oferita o durabilitate si portabilitate exceptionala. Husa eleganta cu care se livreaza castile completeaza perfect finisajele de lux existente, fiind executata dintr-un material revolutionar – Alcantara (utilizat la finisajele interioare ale unor autoturisme de lux, iahturi si avioane), care combinat cu elemente din piele Saffiano, vor proteja castile dvs accentuand in acelasi timp frumusetea lor.

Castile Bowers & Wilkins P9 Signature se livreaza cu o gama variata de cabluri audio de cea mai inalta calitate, pentru a putea fi utilizate acasa sau la drum.

Un cablu audio aditional de tip Lightning (pentru iPhone 7) se afla in lucru si va fi oferit gratuit tuturor posesorilor de P9 Signature la inceputul anului 2017, cu conditia ca produsul sa fie inregistrat pe site-ul www.bowers-wilkins.com.

Castile Bowers & Wilkins P9 Signature reprezinta o provocare indrazneaza, oferind perfomante acustice care rescriu toate reperele si regulile existente in lumea castilor audio mobile. Un produs High-End unic, lansat cu ocazia implinirii a 5 decenii de excelenta audio Bowers & Wilkins.