Cu o excelenta de 50 de ani in domeniul acustic, Bowers & Wilkins si-a pus in opera toata experienta acumulata, pentru a produce aceste casti usoare, luxuriante, cu un sunet fara compromis.

P3 Series 2 ofera avantajul unei mobilitati sporite combinate cu un sunet exceptional. Design-ul lor ultra-usor si sistemul unic de pliere, ofera un confort sporit, iar husa/caseta cu care se livreaza, le ofera protectie maxima pe perioada transportului.

Pentru a putea oferi un sunet de o claritate si naturalete incredibila, inginerii de la Bowers & Wilkins au proiectat un nou difuzor de mici dimensiuni, care utilizeaza un sistem unic de damping, pentru a controla miscarile diafragmei. Rezultatul obtinut ofera un sunet extrem de precis, cu un bass si punch remarcabil pentru niste casti cu asemenea dimensiuni.

O alta noutate fata de prima generatie, este finisajul premium din piele neagra. Fiind executate din cele mai rafinate materiale, P3 Series 2 utilizeaza in constructia sa elemente de aluminiu si piele fina de oaie, alese special pentru un confort si durabilitate sporita.

P3 Series 2 sunt echipate cu telecomanda pe fir si microfon, pentru a functiona cu un iPhone, dar au incluse in set si un cablu universal fara telecomanda, pentru a asigura compatibilitate si cu alte dispozitive mobile. 
Asa cu v-ati obisnuit, la toate modelele de casti Bowers & Wilkins, ear pad-urile si cablurile sunt detasabile si pot fi inlocuite foarte usor in caz de necesitate.

Culori disponibile: negru
Disponbilitate: a doua jumatate a lunii Septembrie 2016