In plus, utilizand tehnologia Bluetooth aptX care s-a dovedit a fi o adevarata revelatie la modelul P5 Wireless, P7 Wireless ridica “stacheta” si mai sus, oferind cel mai bun sunet posibil pentru dispozitivele portabile, fie ca este vorba despre tableta, smartphone sau computer.

P7 Wireless sunt foarte simplu de utilizat (pairing si control), fiind echipate pe casca dreapta cu butoane pentru functii de baza cu ar fi play, pauza, skip, dar si pentru preluare apeluri telefonice la o calitate fara cusur. 
Bateria reincarcabila ofera o autonomie impresionanta de 17 ore, iar in cazul in care ati ramas fara baterie sau nu doriti sa o consumati, puteti conecta cablul din dotare pentru o conexiune clasica cu jack de 3.5 mm.

La fel ca toate produsele Bowers & Wilkins, executia si materiale utilizate sunt de cea mai inalta calitate. Partile mobile sunt construite din otel cromat (rama, sistemul unic de pliere pentru transport), elementele cu logo-ul Bowers & Wilkins sunt executate din aluminiu texturizat, iar ear pad-urile si banda de sustinere sunt imbricate in piele fina de cea mai buna calitate, oferind un confort ridicat chiar si pentru sesiuni de ascultare mai lungi.


Disponibilitate: incepand cu a doua jumatate a lunii Septembrie 2016