LANSARE CASTI BOWERS & WILKINS P5 WIRELESS

Bowers  Wilkins P5 Wireless Romania 1 1


Bowers & Wilkins nu o data s-a remarcat prin faptul ca a adus know-how-ul si experienta sa din domeniul incintelor acustice in zona echipamentelor audio portabile. Pentru prima data, acest lucru s-a intamplat odata cu lansarea castilor P5, model extrem de apreciat la acea vreme.

Acum, cu noile casti P5 Wireless, Bowers & Wilkins implementeaza cele mai noi realizari si tehnologii in materie de calitate audio si confort, pentru o experienta fara compromis.

Bowers  Wilkins P5 Wireless Romania 3
P5 Wireless sunt primele casti Bluetooth® produse de Bowers & Wilkins. Acestea ofera acelasi nivel de calitate audio, precizie si detalii, ca si noile casti cu fir P5 Series 2 lansate anul acesta. Aceleasi materiale premium, constructie solida si confort exceptional, sunt combinate cu avantajul unei conexiuni fara fir.

Utilizand aceeasi tehnologie Bluetooth aptX® implementata cu rezultate remarcabile la boxa portabila Bowers & Wilkins T7, castile P5 Wireless sunt capabile sa reproduca materialul audio la cel mai inalt nivel, din smartphone, tableta sau computer.

Bowers  Wilkins P5 Wireless Romania 4

P5 Wireless se poate imperechea foarte usor cu dispozitvele compatibile Bluetooth, beneficiind in acelasi timp de control facil si intuitiv, care permite nu doar optiunile de baza - play/pauza/skip, dar ofera si posibilitatea de a raspunde la apelurile telefonice. Fiind dotate cu doua microfoane ce ofera o calitate fara cusur pentru convorbirile telefonice, P5 Wirelss combina cu succes functia de hands-free cu cea de casti audio Hi-Fi.
Bowers  Wilkins P5 Wireless Romania 2
Bateria reincarcabila cu care sunt dotate, ofera o autonomie de 17 ore, iar datorita cablului USB cu care se livreaza, incarcarea acestora devine posibila din orice dispozitiv compatibil. In cazul in care este totusi preferata o conexiune prin cablu in locul celei wireless, aceasta este posibila datorita cablului inclus in pachet care se gaseste in husa de transport a castilor.

Bowers  Wilkins P5 Wireless Romania 5

Pentru cei care au indragit deja calitatea premium a castilor Bowers & Wilkins, materialele de cea mai inalta calitate, sunetul Hi-Fi si rezistenta sporita in timp, noile casti P5 Wireless aduc un plus de libertare prin eliminarea cablurilor, pentru prima data in istoria Bowers & Wilkins.


Disponibilitate – a doua jumatate a lunii iulie 2015
Pret retail – 1799 RON