ROTEL 14 Series promite sa aduca mai multa flexibilitate, mai multa conectivitate cu sursele digitale utilizate in ziua de azi din ce in ce mai mult, fara sa uite insa de sursele analogice adorate de audiofilii entuziasti, cum ar fi VINYL-ul sau benzile de magnetofon.
Preamplificatoarele PHONO cu care sunt echipate amplificatoarele integrate si preamplificatoarele ROTEL, surclaseaza multe alte modele mult mai scumpe, iar faptul ca sunt interne, asigura cea mai scurta cale pentru semnalul din pick-up catre amplificator.

Bowers & Wilkins P9 Signature reprezinta cele mai performante si mai luxuriante casti realizate vreodata de producatorul britanic. Acestea au fost concepute special pentru a marca implinirea a 50 de ani de existenta Bowers & Wilkins.
 
 Fiind un produs High-End realizat de aceeasi echipa care a fost responsabila de dezvoltarea seriei 800 D3, P9 Signature inglobeaza cele mai noi si revolutionare tehnologii dezvoltate in cei 50 de ani de existenta Bowers & Wilkins, oferind o experienta audio unica, fara compromis.

Incepand cu luna Septembrie 2016, avem placerea sa anuntam lansarea unui nou model de casti – Bowers & Wilkins P3 Series 2.
11111
 
Acestea reprezinta versiunea imbunatatita a modelului P3 original (din prima generatie).

Incepand cu luna Septembrie 2016 avem placerea sa anuntam lansarea unui nou model de casti – Bowers & Wilkins P7 Wireless.

banne

 

Bazat pe succesul modelelor P7 clasic (cu fir) si P5 Wireless, Bowers & Wilkins P7 Wireless au fost proiectate ingloband tot ce este mai bun la ambele modele. Mai mult decat atat, imbunatatirile acustice aduse difuzoarelor castilor P7, ofera o performanta acustica greu de egalat. Bass-ul este mai profund, vocile mai naturale, iar spatialitatea si claritatea predomina pe toata gama de frecvente redate.

19.04.2016
Classe a lansat amplificatorul integrat Sigma 2200i.
10.09.2015
Bine ati venit in viitor! Un nou “nestemat” in coroana industriei audio High End.
Pe 10 septembrie 2015 - cel mai bun, devine si mai bun!
Bowers & Wilkins 800 D3 Series
15.07.2015
Noile casti Bowers & Wilkins P5 Wireless – libertate totala!
Bowers  Wilkins P5 Wireless Romania 1 1