Soundmaster NR917 Grammophone Music Centre (Cod: NR917)

Alegeți finisaj:
Accesorii:

Preț vechi: 1,680 RON
Preț: 1,512 RON
Incl. 19 % TVA
(Reducere: 168 RON , 10 % )
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

 

Compania Wörlein GmbH a fost infiintata in 1968 de catre domnul Horst Wörlein si de atunci se afla in proprietatea si sub managementul familiei. Inca de la infiintare, compania isi are sediul la Cadolzburg, situata in zona centrala a Franconiei, in apropierea orasului Fürth, ce apartine Statului Liber al Bavariei. De-a lungul anilor, fondatorul Horst Wörlein a trecut la conducere pe rand, pe cei doi fii ai sai, Ralf si Bernd Wörlein, care, alaturi de angajatii pe termen lung, au reusit sa continue dezvoltarea pozitiva a companiei.

Compania a devenit cunoscuta prin dezvoltarea primului modem de transmisie de date la preturi accesibile, cunoscut sub numele de "dataphon".

In anul 1985, brandul principal al companiei a devenit "soundmaster ©" . Incepand cu acest moment, compania dezvolta si implementeaza noi standarde in materie de design si electro-tehnologii aducand constant plus valoare in piata electronicelor de larg consum.
Imbunatatirea continua a tehnologiei existente are loc in cadrul departamentului tehnologic intern, care asigura atat o executie impecabila a reparatiilor necesare, cat si o dezvoltare continua a produselor existente.

Cunostintele de aproape 50 de ani se reflecta si in portofoliul bine structurat al clientilor, majoritatea lor colaborand cu Wörlein GmbH de peste 30 ani.

In filosofia comerciala Wörlein, pilonii de sustinere ai business-ului sunt reprezentati de parteneriatele stabile, fiabilitatea, puterea financiara, cresterea organica si sanatoasa a afacerii, armonie sociala. Imbratisand aceasta filozofie de baza plus abilitatile deosebite ale angajatilor si partenerilor, Wörlein GmbH priveste cu mandrie in istoria sa, istorie ce devine cel mai puternic garant pentru toti utilizatorii produselor SOUNDMASTER.

 

SOUNDMASTER NR917
Combo 7 in 1: Pick-Up / Radio / Casetofon / CD / USB / Encoding / Bluetooth®

Caracteristici tehnice:

• Pick-Up 33, 45 si 78 RPM
• Radio FM
• Compatibilitate CD: CD, CD-RW, CD-MP3
• Casetofon
• Digitalizare: pe USB de pe vinyl si caseta
• Functie USB
• SD Card
• Functie Bluetooth®
• AC 230V ~ 50Hz

 

Descarcă fișier

Soundmaster NR917 Data Sheet (PDF) Descărcare

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător