Rotel RB-1590 (Cod: FR01228)

Alegeți finisaj:
Alegeți culoare:

Preț: 14,088 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru bucată
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

 Putere – rafinată, detaliată şi din belşug. Noul amplificator de putere stereo Clasă AB de la Rotel are puterea nominală de 350 waţi pe canal în 8 ohmi pe două canale. Asta înseamnă multă putere, însă încăperile de ascultare mai mari sau proiectele de boxe mai puţin sensibile au nevoie de ea pentru a obţine cea mai bună performanţă şi o dinamică audio realistă.

   Capabilităţile impresionante ale acestui amplificator încep cu o bază solidă formată din două transformatoare toroidale masive construite special de Rotel. Aceste transformatoare sunt doar o parte a sursei solide de alimentare ce include opt condensatoare BHC speciale, britanice, cunoscute pentru pierderile mici şi timpii mici de răspuns. Aceste componente vor continua să furnizeze toate cerinţele necesare de tensiune şi curent, chiar şi în cele mai dificile condiţii de încărcare.

    Dar puterea nerafinată nu a fost niciodată un scop de proiectare al firmei Rotel. Fiecare aspect al proiectării circuitelor a fost gândit cu atenţie şi fiecare componentă a fost selectată riguros după sesiuni extensive de ascultare. Topografia circuitelor a fost făcută într-un adevărat proiect monobloc, asigurând separarea maximă a semnalului şi imagistică stereo îmbunătăţită.

    Caracteristicile includ: conexiuni de intrare XLR Echilibrată şi RCA, două perechi de borne de conexiuni cu 5 căi pentru boxe, comandă circuit basculant de 12 volţi, circuite de protecţie termică, supracurent, circuite de protecţie la supratensiune, releu de putere în două trepte pentru a reduce curentul tranzitoriu şi a extinde longevitatea, şi un cordon de alimentare detaşabil CEI, toate într-un cadru 5U cu urechi de prindere a rack-ului incluse.

   RB-1590 a fost proiectat pentru entuziastul audio cu gusturi rafinate şi va oferi cele mai înalte niveluri de performanţă audio.

Specifications :

 • Continuous power/2-channels driven  350 watts/channel (20-20kHz, 8 Ohms)
 • Total Harmonic Distortion:<0.03% (20-20kHz, 8 Ohms)
 • Intermodulation Distortion:<0.03%  (60 hz: 7kHz)
 • Frequency Response:10Hz-100kHz + 3 dB
 • Damping Factor (20Hz-20kHz, 8 Ohms):300

Input Sensitivity/Impedance

 • Unbalanced: 2.2V/12k Ohms
 • Balanced: 3.5 mV/100k Ohms

Gain

 • Unbalanced: 27.5 dB (+ 0.5 dB)
 • Balanced: 23.5 dB (+ 0.5 dB)

General

 • Power Consumption: 800 watts
 • Power Requirements: 120 volts, 60 Hz (USA version)/230 volts, 50 Hz (EC version)
 • Weight: 38.1 kg (84 lbs)
 • Dimensions (W x H x D): 431 x 237 x 454 mm

 

Buna ziua Catalin,

 

Numele meu este Ionut Ciobanu si va contactez din partea Bowers&Wilkins. Noi, SC TRUE SOUND SRL, suntem unicul importator B&W din Romania. Am luat cunostinta de problema dumneavoastra si vreau sa va rog sa ne expediati castile impreuna cu factura si certificatul de garantie. In cazul in care nu le-ati pastrat, le puteti expedia oricum. Noi le vom face o diagnoza preliminara si va vom comunica problema si costurile ( daca nu mai sunt in garantie sau daca nu fac obiectul garantiei ).

Pentru orice intrebari sau nelamuriri, ma puteti contacta la datele din semnatura.

 

Multumesc frumos,

 

Descarcă fișier

Rotel RB-1590 Manual Descărcare

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător