ION Audio TRIO LP (Cod: TRIOLP)

Alegeți finisaj:

Preț: 319 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru bucată
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

Pick-up complet in stil RETRO, cu tuner AM/FM si boxe incorporate

ION Audio TRIO LP reprezinta o solutie audio completa cu design VINTAGE, care va permite sa redati toate tipurile de discuri de vinyl (de 33, 45 si chiar de 78 RPM) sau sa ascultati posturile preferate de radio AM/FM, atat prin intermediul boxelor incorporate, cat si prin intermediul iesirilor audio RCA cu care este dotat, cu ajutorul carora puteti conecta TRIO LP la sistemul dvs audio de inalta fidelitate.

 

Echipat cu brat pre-balansat (cu greutate fixa), doza ceramica de calitate premium, motor DC cu transmisie pe curea si componente electronice/mecanice de mare precizie, TRIO LP va oferi un sunet cald si placut, combinat cu un design retro unic.

De asemenea, TRIO LP are prevazuta o intrare AUX pentru conectare surse externe prin intermediul cablului jack 3.5 mm inclus, precum si o iesire pentru casti, pentru auditii in intimitate.

ION Audio TRIO LP poate reprezenta o punte de legatura intre trecut si prezent (era digitala in care traim). Prin simpla conectare a unui cablu USB de tip B la computer (PC sau Mac) si a software-ului gratuit EZ Vinyl, puteti digitaliza colectia dvs de viniluri (in format mp3, wav), pentru a putea fi reascultata oriunde.

EZ Vinyl Conversion Software va va ghida pe tot parcursul procesului de conversie, pas cu pas, oferind-va posibilitatea sa creati un fisier cu indexul pieselor (playlist) si chiar sa impartiti piesele pe track-uri.

TRIO LP se livreaza complet echipat si reglat pentru utilizare, cu capac anti-praf si mat inclus. La fel ca toate celelalte modele de pick-up ION Audio, acesta are instalat preamplificator PHONO si nu mai necesita nicio alta componenta pentru functionare.

Avantaje:

• Probabil cel mai frumos pick-up de pe piata, cu finisaj in culoarea lemnului. 
• Design RETRO unic, cu radio AM/FM si boxe incorporate 
• Reda orice vinyl (33, 45 si 78 RPM – cu o doza speciala care se vinde separat) 
• Iesiri stereo RCA 
• Intare casti 
• Preamplifcator PHONO integrat. Se poate conecta la orice intrare line-in din amplificator/receiver, fara sa mai fie nevoie preamplificator PHONO extern. 
• Port USB tip B, pentru conectare la computer in vederea digitalizarii colectiei de vinluri 
• Software conversie inclus 

Specificatii:

Tip

Semiautomat

Viteza

33 , 45, 78 RPM* (Pentru 78 se achizitioneza separat ac special)

Brat

Brat pre-echilibrat

Doza

Ceramica (CZ-800-10)

Motor

DC Servo

Raport semnal zgomot (dB)

60 dB

Altele

Difuzoare stereo integrate şi ieşiri RCA Intrare casti

Dimensiuni (W x H x D mm)

320 x 110 x 270

Culoare:

Lemn-Cires

Greutate (Kg)

3

Conexiune USB

Da

 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător