Edwards Audio APPRENTICE LITE MK2 (Cod: EA-TT-APPLITEMK2-EU-BK)

Alegeți culoare:

Preț: 1,350 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru bucată
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

Edwards Audio – producator si designer britanic de echipamente audio Hi-Fi cu un raport pret-calitate imbatabil, bazat pe o echipa de ingineri pasionati, descendenti ai scolii audio engleze, care impreuna cu alti producatori de traditie din Marea Britanie, promoveaza conceptul de sunet englezesc (caracterizat prin echilibru si naturalete), considerat de audiofili ca fiind cel mai apropiat de original.

Detinator a multiple premii si distinctii internationale, Edwards Audio proiecteaza si fabrica toate produsele sale exclusiv in Marea Britanie, hand made, in cantitati mici, cu o atentie si o meticulozitate deosebita.

Fiecare produs Edwards Audio este gandit astfel incat acesta sa defineasca noi standarde de calitate pentru pretul platit, iar performantele oferite de acestea pot concura cu multe produse mult mai scumpe. Dovada sunt multiplele premii si review-uri pozitive din toata lumea, adunate in doar 15 ani de existenta a companiei.

Noua serie de pick-up-uri Apprentice MK2 de la Edwards Audio lansata in anul 2016 a fost complet reproiectata fata de seria initiala (inspirata dupa modelul REGA RP1), si ofera acum performante superioare, care dupa parerea multor specialisti din domeniu, definesc un nou standard de calitate pentru aceasta categorie de pret.

Sasiul pick-up-urilor din seria Apprentice MK2 este fabricat din MDF de 18 mm rezistent la apa, acesta gazduind in interiorul sau motorul sincron ultra-silentios de 230V AC produs de Allied Motion – o adevarata referinta in domeniul motoarelor electrice utilizate la vehicule, medicina si aeronautica. Lagarul de rulment, rulmentul si cureaua de transmisie sunt „custom-made”, iar platanul din acril polisat cu o grosime de 12 mm a fost de asemenea imbunatatit. La toate acestea se adauga picioarele anti-rezonanta care asigura o foarte buna izolare fata de suport, dotarile mai sus mentionate asigurand o stabilitate si fiabilitate excelenta.

O trasatura specifica pick-up-urilor din gama noua Edwards Audio este eliminarea completa a mat-ului (acel strat de pasla/lana/cauciuc care se monteaza peste platan). Conform inginerilor companiei, datorita platanului special conceput si executat din acril polishat, pick-up-ul ofera perfomante audio superioare fara mat. Desigur, mat-ul poate fi montat ca o componenta optionala, dar asta numai daca tineti neaparat sa faceti acest lucru.

In concluzie, pick-up-urile din gama Apprentice MK2 de la Edwards Audio reprezinta o investitie foarte inteligenta, acestea fiind foarte capabile si accesibile la pret, oferind un sunet echilibrat si detaliat, cu o muzicalitate excelenta.

Pick-up-ul Edwards Audio Apprentice MK2 se poate achizitiona in doua variante:

1. Apprentince TT LITE cu tonearm EA-101 (care de fapt este tonearm-ul RB-101 de la REGA) si doza MM premontata Zephyr C50 (care de fapt este AT93e / REGA CARBON)

2. Apprentince TT MK2 cu tonearm EA-202 (care de fapt este tonearm-ul RB-202 de la REGA) si doza MM premontata Zephyr C-50 (care de fapt este AT93e / REGA CARBON)

Ambele modele se livreaza cu finisaj mat (negru sau rosu satinat) si cu capac din acril pentru protectie impotriva prafului.

Specificatii

Tip Manual
Viteza 33 / 45 RPM (schimbare manuala)
Brat EA-101 (REGA RB-101)
Doza Zephyr C50 (adica AT93e / REGA CARBON)
Motor sincron ultra-silentios de 230V AC produs de Allied Motion
Raport semnal zgomot (dB) 60
Altele Made in UK
Capac anti-praf inclus
Compatibil cu doze MM sau MC
Dimensiuni (W x H x D mm) 465 x 390 x 120
Culoare Negru
Greutate (Kg) 6
Conexiune USB Nu
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător