Bowers & Wilkins T7 (Cod: FP37028)

Alegeți finisaj:

Preț: 1,894 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru bucată
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

T7 este prima boxa portabila produsa de Bowers & Wilkins. Aceasta permite redarea materialului audio prin streaming wireless de pe orice dispozitiv echipat cu Bluetooth la o calitate Hi-Fi. Avand un design compact si inovator cu o autonomie ridicata a acumulatorului (18 ore), T7 beneficiaza de o serie de tehnologii noi precum Micro Matrix Technology, aparuta prin dezvolatea sistemului Matrix de constructie a carcaselor seriei 800, serie de referinta utilizata in studiourile Abbey Road din Londra.
 
 
Sistemul Micro Matrix consta in utilizarea unei constructii de tip fagure de miere care ofera o rigiditate sporita pastrand o greutate redusa a carcasei. De asemenea, T7 beneficiaza de doua radiatoare de bass care ofera o extensie substantiala a frecventelor joase, oferind un bass profund si un sunet plin. 
 
Cele doua difuzoare de 50 mm reprezinta si ele o noutate, dupa un indelung proces de proiectare si evaluare efectuat impreuna cu cei mai buni specialisti din domeniu, iar utilizarea protocolului aptX Bluetooth ofera un transfer audio wireless fara pierderi, de pe orice dispozitiv compatibil Bluetooth (calculator, smartphone, tableta, etc) indiferent de platforma sau sistemul de operare.
 
 
 
T7 este „cea mai portabila boxa” produsa vreodata de Bowers & Wilkins. Avand dimensiunile unei carti, este conceputa sa va insoteasca oriunde, oferind o autonomie de 18 ore la un volum normal de ascultare. Chiar daca are dimensiuni reduse, aceasta beneficiaza de o constructie solida, rezistenta si de inalta calitate. Marginile cauciucate ofera protectie si o aderenta mai buna in mana.
 
 

Produse similare


3,599 RON
Sistem audio  AirPlay / WI-FI / Wireless

Descarcă fișier

Bowers & Wilkins T7 Manual Descărcare

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător