Bowers & Wilkins DB3D (Cod: FP38555)

Alegeți finisaj:

Preț: 11,280 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru bucată
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

     Acest difuzor DB3D Bowers & Wilkins pentru frecvenţe foarte joase, cu dimensiuni compacte, vă va permite să vă bucuraţi de divertisment plin de putere chiar şi în locuri nu prea spaţioase. Având un design inteligent, DB3D prezintă conuri duble din Aerofoil, de 200 mm, care sunt alimentate de un amplificator Clasa D de 1000 waţi.

    DB3D este dotat cu conuri din Aerofoil pentru a oferi o calitate bass de precizie. Driverele pereche din Aerofoil, de 200mm, echilibrate dual, ale acestei unităţi robuste folosesc conuri din Aerofoil identice cu cele utilizate la Seria 802 D3 de Bowers & Wilkins. Aceste drivere uşoare, dar rezistente, oferă o mare rezistenţă la îndoire şi sunt impresionant de flexibile faţă de conurile tradiţionale. Pentru a menţine la minim vibraţia cutiei, în difuzorul DB3D pentru frecvenţe foarte joase au fost amplasate conuri pentru bass într-o configuraţie opusă, echilibrată. Aceste drivere echilibrate asigură faptul că urechile dumneavoastră aud bass-ul nedistorsionat, precis şi controlat.

    Utilizarea şi configurarea difuzorului DB3D pentru frecvenţe foarte joase este simplificată de existenţa unei configurări pe bază de aplicaţie (App). Cu ajutorul unor ghiduri de poziţionare incluse, această aplicaţie dedicată îi permite utilizatorului să stabilească şi să controleze modurile de ieşire, precum şi de presetare audio. Aplicaţia este compatibilă cu iOS şi Android.

    Cu DB3D nu aveţi nevoie de un set de microfon separat. Difuzorul DB3D Bowers & Wilkins pentru frecvenţe foarte joase a fost prevăzut cu un preamplificator digital avansat. Acest preamplificator asigură că unitatea oferă mereu o performanţă optimă. Caracteristici precum EQ Dinamic şi EQ Cameră fac ca DB3D să fie perfect pentru Hi-Fi cu două canale, precum şi în sisteme de home cinema. Sistemul EQ Cameră face ca difuzorul pentru frecvenţe foarte joase să ofere cea mai bună performanţă de care e capabil, permiţându-i să regleze automat sunetul în funcţie de zona din jur.


  • Features:

         1000w Class D Hypex amplifier

         2 x 200mm Aerofoil-cone drive units in a balanced configuration

         Digital preamplifier with Dynamic EQ

         App-based set-up and BT-LE control

         2 x XLR, 2 x RCA, 2 x 3.5mm 12V trigger, RS232 (15pin Din)

  • Dimentions:

         370mm x 315mm x 300mm 

  • Finishes:
        Gloss Black, Rosenut, Satin White 

Descarcă fișier

Bowers & Wilkins DB3D Manual Descărcare

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător