Bowers & Wilkins CWM Cinema 7 (Cod: FP37826)

Alegeți finisaj:

Preț: 3,600 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru bucată
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

     Uimitoarea boxă încastrată în perete CMW Cinema 7 este concepută pentru utilizare ca boxă stânga, centru şi dreapta într-un sistem home cinema discret. Cu dimensiunile sale înguste, CWM Cinema 7 poate fi montată alături de ecran, deasupra sau dedesubtul ecranului atunci când este folosită în sisteme TV convenţionale, iar cu sisteme pe bază de proiector puteţi chiar ascunde boxele în spatele ecranului (când se foloseşte un material de ecran transparent din punct de vedere acustic) pentru a asigura cel mai natural sunet, cu dialog extrem de clar şi efecte precise.

     Datorită metodei de fixare unice QuickDogs™ a firmei Bowers & Wilkins, instalarea este simplă, fără a fi nevoie de instrumente. Şi, în comun cu alte produse CI recente, are un locaş ultra-îngust şi un grilaj metalic cu ataşare magnetică, ambele putând fi personalizate pentru a completa decorul.

    CWM Cinema 7 cuprinde patru unităţi drive de cea mai bună calitate, inclusiv două unităţi pentru frecvenţe medii din Kevlar, două drivere pentru frecvenţe joase şi un difuzor pentru frecvenţe înalte Nautilus, din aluminiu, încărcat prin tub – acestea funcţionează împreună pentru a produce o extraordinară calitate audio alături de marea putere absorbită.

    CWM Cinema 7 are un locaş ultra-îngust şi grilaje metalice cu ataşare magnetică ce pot fi personalizate pentru a se potrivi cu decorul. Rezultatul este subtil, dar puternic.

 •  Description:
   2½-way in-wall system
 •  Drive Units:
  1x 25mm (1 in) Nautilus™ tube loaded aluminum dome tweeter

  2x 100mm (4 in) blue Kevlar® cone bass/midrange
  2x 100mm (4 in) paper cone bass
 •  Frequency range (-6dB):
  34Hz – 50kHz:
 •  Frequency response (+/-3dB):
  44Hz - 22kHz
 •  Recommended Amplifier Power:
  25W – 150W
 •  Sensitivity:
  85dB (2.83V, 1m)
 •  Nominal Impedance:
  8Ω (4.5Ω minimum)

 

Descarcă fișier

Bowers & Wilkins CWM Cinema 7 Manual Descărcare

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător