Bowers & Wilkins 704 S2 (Cod: FP39454)

Alegeți finisaj:

Preț: 11,515 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru pereche
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

 
 

Cea mai îngustă boxă de podea din Seria700


O boxă de podea îngustă, de înaltă performanţă, concepută pentru a se încadra discret în mediul casei dumneavoastră. Aspectul poate fi înşelător. În pofida dimensiunilor sale înguste, 704 S2 are prezenţa impozantă a unei boxe mult mai mari, datorită tehnologiilor avansate precum un driver dedicat de frecvenţe medii FST™ cu con Continuum™.

Seria 700 foloseşte tehnologia modelelor 800, în special a  driverului de frecvenţe medii de 127mm cu conul său din Continuum şi difuzoarele pentru frecvenţe joase de127mm duble. Această substanţă brevetată (brevet în aşteptare) este un material ţesut compozit şi înlocuieşte Kevlar-ul. Continuum este un material ţesut-metal complet nou pe care B&W l-a dezvoltat intern pentru a înlocui Kevlar-ul pe care îl foloseam la driverele noastre de frecvenţe medii. Boxa 704 S2 mai are şi un difuzor dom pentru frecvenţe înalte de 1 ţol, din carbon, care este decuplat de cutie pentru a reduce colorarea cutiei (şi frecvenţele medii sunt decuplate în mod similar). Cutiile boxei 704 S2 sunt dotate cu un orificiu reflex ce are la bază proiectul Flowport al firmei B&W, care utilizează sute de adâncituri în suprafaţa orificiului la fiecare capăt, pentru a îmbunătăţi curentul de aer ce intră şi iese din cutie.

Răspunsul de frecvenţă al boxei 704 S2 este între 48 Hz – 28 kHz, ±3 dB, iar plaja sa de frecvenţă la 43 Hz - 33 kHz, -6 dB. Sensibilitatea sa este 88 dB la 1m, iar impedanţa nominală este de 8 ohmi, cu un minim de 3,1 ohmi. Domeniul recomandat de amplificare de 30-150 W în 8 ohmi. Difuzorul pentru frecvenţe înalte este trecut la frecvenţe medii la 4 kHz într-un aranjament de ordinul unu (6dB/octavă), driverul pentru frecvenţe medii la difuzorul pentru frecvenţe înalte şi difuzoarele pentru frecvenţe joase cu înclinaţii de ordinul doi (12dB/octavă), iar difuzoarele pentru frecvenţe joase la frecvenţe medii la 350Hz cu o înclinaţie de ordinul trei (18dB/octavă). De fapt, asta înseamnă că, conul pentru frecvenţe medii poate reproduce o bandă mai mare de frecvenţe.

 

Descarcă fișier

704 S2 Manual Descărcare

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător