Bowers & Wilkins 703 S2 (Cod: FP38911)

Alegeți finisaj:

Preț: 15,739 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru pereche
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

Stilul britanic

Boxa de podea B&W 703 S2 se laudă cu un design simplu şi elegant şi vine cu un postament mare, vopsit. Postamentul nu este foarte dificil de montat. Boxele sunt marcate cu o săgeată ce indică direcţia de montaj, iar o mică cheie imbus este furnizată pentru a ajuta la fixarea postamentului. Sunt furnizate şi ştifturi şi bile de decuplare. Cutia boxei este confecţionată din panouri MDF groase pe care au fost aplicate mai multe straturi de lac. Fiecare driver al boxei este ataşat de panoul frontal fără şuruburi vizibile, datorită unui cerc din aluminiu şlefuit. Orificiul bass-reflex se află în partea inferioară a panoului din spate, deasupra unui set de borne de difuzor de mare capacitate ce permit bi-amplificarea. Bornele şi tubul orificiului bass-reflex au fost tăiate din acelaşi bloc de răşină.

Tehnologii inteligente

În timp ce gama CM avea difuzoare dom duble pentru frecvenţe înalte, din aluminiu, gama Seriei 700 adoptă un design mai sofisticat cu difuzorul său pentru frecvenţe înalte tip dom din carbon. Întrucât acest material este mult mai rigid, permite un răspuns de frecvenţă extins şi reduce frecvenţa de amortizare a driverului (> 47 kHz), având un impact pozitiv asupra frecvențelor înalte. Domul de carbon este decuplat pentru a preveni interferenţa produsă de vibraţii, iar backwave este atenuată de un tub lung şi subţire similar celor folosite la renumita gamă Nautilus a mărcii. Driverul de medii se laudă cu un design neobişnuit, întrucât acest driver de 6” (15 cm) nu are un „surround.” Această tehnologie, numită FST (Fixed Suspension Transducer), limitează domeniul de frecvenţe reproduse de driver, însemnând că acoperă exclusiv frecvenţele medii. Conul driverului este confecţionat din material compozit împletit pentru a minimiza orice neuniformităţi alerăspunsului de frecvenţă. Pentru a asigura performanţa optimă de la aceste drivere de înaltă sensibilitate, B&W a conectat driverul la panoul din spate al boxei cu ajutorul unui şurub de oţel. Driverele pentru frecvenţe joase (două drivere de 6,5”) au tehnologia Aerofoil, ceea ce presupune că grosimea conului variază între centru şi circumferinţă pentru a diminua distorsiunea în registrul de frecvenţe mai joase. Orificiul bass-reflex beneficiază de tehnologia Flowport care suprimă zgomotul curentului de aer la volum mare. Orificiul este sculptat şi conic.

Specificaţii

Răspunsul de frecvenţă al boxei B&W 703 S2 variază de la 48 Hz la 28 kHz cu o atenuare maximă de 3 dB. Cu alte cuvinte, incinta bass-reflex a fost ajustată pentru a favoriza o prestaţie energică cu preţul extinderii limitate a frecvenţelor joase. Valoarea nominală de 89 dB/1 W/1 m a sensibilităţii promite o redare liniară a sunetului. Impedanţa are valoarea nominală de 8 ohmi la 1 kHz, cu o valoare minimă de 3,1 ohmi la joase. Reţineţi că este recomandat un amplificator ce are o sursă de alimentare semnificativă pentru a asculta muzică şi filme la volum foarte mare.

SPECIFICATII TEHNICE:

  • Tip: Floorstanding (Boxe de podea)
  • Răspuns de frecvenţă: 45Hz - 28kHz ±3dB
  • Amplificator recomandat: 30W - 200W / 8 ohms
  • Sensibilitatea: 90 dB spl (2.83Vrms, 1m)
  • Impedanţa nominală: 8 Ohms (min 3.1 ohm)
GENERAL:
  • Finisaj: Gloss Black, Satin White, Rosenut
  • Dimensiuni (mm): 990 x 200 x 300 
  • Greutate: 25 kg / buc 

 

Descarcă fișier

703 S2 Manual Descărcare

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător