Bowers & Wilkins 702 S2 (Cod: FP39357)

Alegeți finisaj:

Preț: 20,155 RON
Incl. 19 % TVA
Prețul este indicat: pentru pereche
Garanție: 24 luni
Transport: gratuit
Cantitate:
Disponibil in stoc. Poți cumpăra acum.

Descriere

 

Ne luăm rămas bun de la Seria CM

 

Inginerii de la Bowers & Wilkins au învăţat multe atunci când au creat difuzorul cu conul din diamant pentru frecvenţe înalte şi driverele pentru frecvenţe medii şi joase Continuum şi Aerofoil pentru produsele reprezentative din Seria 800. A fost folosită la scară largă cea mai recentă simulare software FEA (Finite Element Analysis - Analiza cu elemente finite) pentru a contribui la dezvoltarea în câteva domenii cheie dar, cel mai important, în proiectarea inteligentă a driverelor brevetate. Succesul acelei serii şi distincţiile generale pentru expertiza inginerească din spatele ei au făcut ca B&W să dorească convertirea acestor tehnologii pentru a se aplica noii serii 700 S2.

Cercetările au condus la un nou difuzor pentru frecvenţe înalte care, deşi nu este  aşa exotic ca domul de diamant, prezintă totuşi un dom de carbon de 25 mm cu un raport excepțional între masă şi putere şi se spune că e liniar înainte de break-up la 47 kHz. Difuzorul ideal pentru frecvenţe înalte – şi de fapt orice driver – ar trebui să fie extrem de puternic şi rezistent la flexare şi rezonanţa membranei, fiind în acelaşi timp cât mai uşor cu putinţă. Noul difuzor pentru frecvenţe înalte 700 S2 de 25 mm este punctează la ambele capitole şi este perfecţionat şi mai bine prin adoptarea încărcării prin tubul din spate (marcă înregistrată) care este folosită la cel mai bun difuzor cu diamant pentru frecvenţe înalte al companiei. Şi carcasa este nouă, acum aflându-se deasupra incintei principale în propria incintă de aluminiu frezat în formă de glonţ care este mult mai puţin rezonantă decât aranjamentul de plastic folosit la CM10 anterior.
 
Noul driver pentru frecvenţe medii Continuum de 150 mm are material ţesut dintr-un amestec exclusiv al B&W. La fel ca versiunea seriei 800, driverul evită un sistem de suspensie roll surround standard, dar prezintă în schimb o terminaţie din polimer asemenea unei garnituri, despre care se spune că oferă o deplasare mai liniară, timpi de reacţie mai rapizi pentru un răspuns tranzitoriu îmbunătăţit şi „flexare” redusă atunci când e necesară o putere de ieşire mare. Driverul Continuum este de asemenea decuplat de la ecranul boxei printr-un soclu de cauciuc substanţial. Apăsaţi garnitura de cauciuc şi veţi simţi o flexiune. Este o idee inteligentă şi asigură o formă de izolare a distorsiunilor produse de vibraţii faţă de şi către cutia propriu-zisă, cu potenţial pentru o redare mai clară, mai precisă a frecvenţelor medii. 
 
Cele trei drivere pentru frecvenţe joase de 165 mm sunt prevăzute cu renumita membrană Aerofoil, foarte uşoară, fabricată cu un profil de grosime variabilă pentru frecvenţe joase puternice şi sensibile. Prelungirea driverelor pentru frecvenţe joase este susţinută de un orificiu reflex proiectat pentru a reduce zgomotul pufăit/produs de turbulenţa aerului prin suprafaţa sa exterioară conică şi cu model.
 

Bowers & Wilkins 702 S2 are un răspuns de frecvenţă de la 45 Hz la 28 kHz +/-3 dB cu un domeniu de extindere inferioară la 28 Hz cu o limită de -6 dB. Boxa prezintă o sarcină blândă pentru orice amplificator prin impedanţa sa nominală moderată de 8 ohmi (3,1 ohmi minim) şi sensibilitatea de 90 dB (2,83 Vrms la 1 m). Puterea este bună, o putere de 300 waţi pură fiind maximul recomandat.

SPECIFICATII TEHNICE:
  • Tip: Floorstanding (Boxe de podea)
  • Răspuns de frecvenţă: 45Hz - 28kHz ±3dB
  • Amplificator recomandat: 30W - 300W / 8 ohms
  • Sensibilitatea: 90 dB spl (2.83Vrms, 1m)
  • Impedanţa nominală: 8 Ohms (min 3.1 ohm)

GENERAL:
  • Finisaj: Gloss Black, Satin White, Rosenut
  • Dimensiuni (mm): 994 x 200 x 337 (cabinet only)
  • Greutate: 29.5 kg / buc

 

 


Descarcă fișier

702 S2 Manual Descărcare

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Mai multe produse ale acestui producător